Täydellinen päivän aloitus

Sain tälle viikolle kutsun LUPAUS studion avajaisiin, jossa vietimme täydellistä päivän aloitusta noin 15 hyvinvointialan somevaikuttajan kanssa.

”Hyvinvointistudio LUPAUS on valoisa ja avara Rikhardinkadulle toukokuussa avattu liikunta-, ravinto- ja mentaalivalmennukseen keskittynyt tila. Studiolla työskentelee 10 valmentajaa. Rauhallisella studiolla hellit aina myös mieltä ja hyppäät konkreettisesti huolten ja päässä pyörivien asioiden yläpuolelle. ”

Aloitimme aamun meditoimalla meditaatio -ohjaaja Kati Reijosen opastuksella. Jo Katin alkupuhe oli hyvin inspiroiva ja sai minut kiinnostumaan meditaatiosta. Tämä oli itselleni ensimmäinen kerta, kun ”kunnolla” meditoin ja tuntuu, että jäin siihen jo nyt koukkuun. Tulen ehdottomasti jatkossakin meditoimaan omatoimisesti ja mahdollisesti käymään myös ohjatuissa meditaatioissa. Tekee varmasti hyvää tällaiselle tuulispäälle. Aamu jatkui ihanalla aamupalalla ja mukavalla jutustelulla. Näitä aamuja lisää, sai kyllä aivan upean startin päivään!

Voi muuten olla, että itsellänikin on tulossa jonkilaisia valmennuksia LUPAUS studiolla, joten stay tuned..

Kuvaaja: Kenny Ronkainen

Vaatteet: Yvette (Yvetten -treenivaatteista -15% koodilla ANNI15)

Seuraa myös:
Instagram @avatraining
Snapchat @annivall
Facebook www.facebook.com/anni.personaltraining
Tilaa kanavani Youtubessa: avatraining

Saatat myös pitää näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *