Kauniit vaaleat hiukset

Sain testiini Session Salonilta Kevin Murphyn upeita hiustuotteta. Osa olikin jo tuttuja minulle, kuten luottotuotteeni Doo Over, josta kerron myöhemmin tässä postauksessa lisää. Olin yhteydessä Session Salon stylisteihin ja he valitsivat minulle sopivat tuotteet. Minun suurin ongelmani hiusten kanssa on ollut lämpöisyys (punapigmenttisyys?), joka vaikeuttaa hiusten pysymisen kylmässä sävyssä. Pyrin aina saada keltaisuutta pois ja lisäämään kylmää sävyä hiuksiini. Myös koska hiukseni ovat melko liukkaat, tykkään käyttää mm. kuivashampoota hiuksien muotoilussa, koska sillä saa kivaa karheutta ja myös tuuheutta hiuksiin.

Invest in your hair, you wear it every day!

Tiesitkö, että verkkokaupasta löytyvän chatin kautta saat myös suoraan Session Salon stylisteiden neuvot, sekä verkkokaupassa on erittäin selkeät tuoteuvaukset tuotteissa.

Vaikka asiakas on aina tärkeimmässä asemassa astuessaan Session Saloniin, niin sitä ei tehdä ympäristön tai eläinten kustannuksella.


Kevin Murphyn tuotteet ovat nyt olleet muutaman päivän testissä ja voin rehellisesti sanoa ihastuneeni! Suihkun jälkeen, kun olen pessyt hiukseni Plumping Wash shampoolla ja käyttänyt Blonde Angel hoitoainetta, hiukseni ovat kuin silkkiä. Ja voin sanoa, että en tuotteita kehuisi, jos en niistä todella olisi vakuuttunut. Blonde Angel on myös siitä kiva, että se on hopeahoitoainetta, eli sillä saa kivan kylmän sävyn hiuksiin. Tadaa, problem solved! Lisäksi hiukset tuoksuvat pesun jälkeen ihanilta.


Ja ah, olen niin pitkään etsinyt hyvää jätettävää hoitoainetta, että olin jo lähes luovuttanut. Varmasti kyllä poispestävällä hoitoaineellakin oli näppinsä pelissa, mutta kun suihkutin Shimmer Me Blonde jätettävää hoitoainetta hiuksiini, sujui hiusten harjaaminen kuin unelma!! Ei minkään näköistä irvistelyä ja takkuilua vaikka minullakin on pitkät ja paksut hiukset.

Re Store on shampoon ja tehohoidon yhdistelmä eli puhdistava tehohoito, joka kosteuttaa ja jälleenrakentaa vaurioituneita hiuksia. Tämän sopii hyvin paljon treenaavalle!


Saanko esitellä luottotuotteeni Kevin Murphy Doo Over. Tämä tuote on hiuspuuterin, kuivashampoon ja hiuslakan yhdistelmä ja toimii kuin unelma. Yleensä en ole pitänyt yhdistelmätuotteista, kuten shampoo ja hoitoaine yhdessä, mutta tämä todella toimii! Doo Over on kuiva ja puhdistava viimeistelylakka, jolla muokkaat ja muotoilet jättäen kuitenkin liikkuvan lopputuloksen.

Pääsin myös testaamaan Fresh Hair kuivashampoota. Tiedättekö sen tunteen, kun suihkutatte kuivashampoota ja hiuksista tuleekin tahmeat ja jäykät? Ei kiva. Tai sitten toinen ääripää, kun tuote on liiankin ”puuterimainen” ja koko otsa menee valkoiseksi.. No ei mene tämän tuotteen kanssa. Todella kevyt koostumus, mutta vie kuitenkin hyvin rasvaisuutta tyvestä pois. Tämäkin jää vakkarituotteeksi. Sopii sillon, kun ei halua lakkaa hiuksiin vaan lähinnä poistaa hieman rasvaisuuttaa ja antaa raikkaan lookin.

Let your hair do the talking!

Osta omat tuotteesi täältä. Ensimmäinen ostos aina -15% !

Seuraa myös:

Instagram @avatraining
Snapchat @annivall
Facebook www.facebook.com/anni.personaltraining
Tilaa kanavani Youtubessa: avatraining

Saatat myös pitää näistä...

2 comments

  1. KM body builder muotovaahto 5/5 ! Suosittelen lämpimästi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *