Kaunis hymy ja valkoisemmat hampaat

Olin jo pidemmän aikaa miettinyt, että haluaisin käydä valkaisemassa hampaani, mutta en oikein tiennyt, että missä saisin parhaimman käsittelyn hampaisiini. Muutama viikko sitten törmäsin ystäväni Instagram profiilissa GLOSS Hammashoitopalveluihin. Googletin tapani mukaan hieman kyseisiä palveluita ja vakuutuin sen verran, että otin yhteyttä kyseiseen yritykseen ja sovin itselleni ajan.

GLOSS.lla minut otti vastaan Arja Korpelainen, jonka asiantuntevuus oli vakuuttanut minut jo puhelimessa. Ihan väärässä intuitioni ei ollut, koska kokemukseni oli jo ensimmäisten minuttien aikana todella silmiä avaava.

Kokonaishoitoaika hampaiden tehovalkaisussa titaanioksidilla on 90 minuuttia ja koko tämän ajan Arja kertoi mitä toimenpiteen aikana hampaille tehdään, miksi hampaat ylipäänsä tummentuvat ja miten niitä tulisi jatkossa hoitaa. Kokemus oli hyvin miellyttävä, siitä huolimatta, että suussa olevia poskenlevittäjiä pitää purra kevyesti yhteen valkaisuhoidon ajan. Tästä kiitos kuuluu ihanalle Arjalle, jonka kanssa aika ei käynyt pitkäksi ja joka sai minut rentoutumaan, vaikka hän teki kokoajan tarkkaa työtä saadakseen minulle halutun lopputuloksen.

Ennen hampaiden valkaisua syyskuussa 2017

Hampaiden valkaisun jälkeen lokakuussa 2017

Minulle tehtiin GLOSS-laservalkaisu titaanioksidilla. Joka on tämänhetkisistä vastaanottovalkaisuista tutkitusti tehokkain. Valkaisun suorittaa aina suun terveydenhoitotyön asiantuntija eli laillistettu suuhygienisti, kuten tälläkin kertaa.
Parhaimman valkaisutuloksen saamiseksi Arja otti hoidossa huomioon hammasluun tummemman sävyn ja käsitteli hampaani tehovalkaisussa kolme kertaa. Vastaanottovalkaisuissa on eroa käsittelykierroksissa. Paikasta riippuen käsittelykierroksia voi olla laser/tehovalkaisuissa yksi tai kaksi tai kolme. GLOSS.lla tehovalkaisu sisältää aina kolme yksilöllistä valkaisukierrosta ja jokaista valkaisukierrosta tehostetaan oikealla lääkinnällisellä laservalolla.

Valkaistava hammasalue oli myös mahdollisimman laaja, 10 ylähammasta ja 10 alahammasta, jotta hammaskaari ei näytä lyhentyneeltä valkaisun jälkeen. (Aika usein valkaisualue muualla tehtynä näyttää olevan 6-8 hammasta yläleuassa ja alaleuassa eli kulmahampaasta kulmahampaaseen tai
ensimmäiseen välihampaaseen).

Titaanioksidivalkaisu aiheuttaa myös vähiten herkkyyttä hampaisiin.

Kuva: Senja Rapila

Hampaiden valkaisun jälkeen tulisi olla syömättä kaksi tuntia (vettä voi juoda).
Seuraavien 48 tunnin aikana ei ole suositeltavaa käyttää mm. tupakkatuotteita, happamia ravintoaineita, värjääviä ravintoaineita: kahvi, tee, colajuomat, energiajuomat, punaviini, suklaa,
salmiakki, lakritsi, soija, ketsuppi, punajuuri, porkkana, paprika, curry, marjat (mustikka, mansikka jne.), omena, appelsiini, greippi, ananas, papaija ja kiiwi, sooda/kivennäisvesi, etikkapohjaiset tuotteet
(balsamiviini, suolakurkku) yms. on myös hyvä välttää.

7 päivään valkaisun jälkeen ei saa käyttää hammastahnaa, jossa on väriaineita ja sisältää Sodium Bicarbonatea/Bicarbonatea. Valkaisuhoidon jälkeen suositellaan käytettäväksi Opalescensen hammastahnaa, joka ylläpitää hampaiden valkaisutulosta ja estää hampaita värjääntymästä. Hammastahnan ostaminen onnistuu helposti hoidon yhteydessä GLOSS -vastaanotolta.

Näihin ja muihin askarruttaviin kysymyksiin saa kyllä vielä tarkat ohjeet ennen valkaisua ja valkaisun jälkeen vastaanotolta.

Minä suosittelen lämpimästi GLOSS -hampaiden valkaisua ja voitkin käydä tutustumassa hampaiden tehovalkaisuun titaanioksidilla täällä

Seuraa myös:
Instagram @avatraining
Snapchat @annivall
Facebook www.facebook.com/anni.personaltraining
Tilaa kanavani Youtubessa: avatraining

LIITY KAUNIS MINÄ FACEBOOK -RYHMÄÄN täällä

Saatat myös pitää näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *