Ava Training – positiivisen kehonkuvan lähettiläs

Moikka kaikki vanhat sekä uudet lukijat ja tervetuloa seuraamaan Ava Training -blogiani!

Fitnessmalli -sivuston rinnalle, jossa blogini ennen tätä majaili, on nyt auennut tämä uusi upea blogiportaali ILOMEDIA! Ilomediaan meitä valikoitui kuusi upeaa bloggaria tekemään kirjoittamaan teille astetta ammattimaisemmin, joka on todella kiva uusi haaste kaiken muun työn ohelle.

Ilomedian visiona on tuoda sosiaalisen median välillä hyvin raakaankin maailman positiivisuutta, kannustamista ja hyvää henkeä. Ilomedia haluaa tarjota lukijoilleen hyvää oloa, inspiraatiota ja nostaa esille myös tärkeitä aiheita, ilon kautta!

Jos olet uusi lukija Ava Training -blogissani, kerron hieman itsestäni. Olen Anni Vallius 30v, positiivisen kehonkuvan lähettiläs, hyvinvointialan yrittäjä sekä liikunta-alan ammattilainen. Sijoituin vuoden 2017 Fitnessmalli -kilpailussa toiselle sijalle ensimmäisenä M/L kokoisena naisena, joka oli itselleni todella upea saavutus.
Päätyökseni teen Personal Trainerin hommia ja olen vaikuttanut liikunta-alalla jo pian 12 vuotta. Tämän lisäksi olen sosiaalisen median sisällöntuottaja, bloggaaja, mediapersoona, ohjaan ryhmäliikuntaa (tällä hetkellä painottuen yrityksiin) sekä toimin Erilaiset esikuvat -kampanjan ja Kaunis Minä -projektin yhtenä keulakuvista.


Perustin kesällä 2017 Erilaiset esikuvat -kampajan, jossa meitä on tänä päivänä yhteensä mukana viisi somevaikuttajaa. Me Erilaiset esikuvat haluamme kannustaa kaikkia hyväksymään itsensä sellaisena kuin on ja uskomaan siihen omaan juttuunsa. Tärkeää on myös tietää, että omien unelmiensa toteuttamiseen ei tarvitse asettua tiettyyn muottiin. Meidän kaikkien sydäntä lähellä on myös hyväntekeväisyys ja olemmekin tekemässä joulukuussa yhteistyötä Hope ry.n kanssa, siitä myöhemmin lisää. Erilaisia esikuvia voit seurata täällä.

Tämän lisäksi meillä on Fitnessmalli -kilpailussa kolmanneksi sijoittuneen Elina Leskisen kanssa yhteinen Kaunis Minä -projekti. Elinan kanssa käymme luennoimassa erilaisissa tapahtumissa itsensä hyväksymisestä ja positiivisen kehonkuvan saavuttamisesta, sekä tulemme järjestämään ensi vuoden puolella myös omia tapahtumia ja tempauksia.


Ava Training -blogissani haluan kannustaa juuri sinua ajattelemaan itsestäsi positiivisemmin, kohtaamaan elämän lempeämmin ja hyväksymään itsesi juuri sellaisena kuin olet. Mielestäni on olemassa monenlaisia upeita vartalotyyppejä, eikä sporttinen vartalo ole kiinni rasvaprosentista. Haluan myös inspiroida juuri sinua tavoittelemaan omia unelmiasi ja olemaan rohkeasti sitä mitä olet, koska juuri se on sinun vahvuutesi.

Tulen jakamaan myös treenivinkkejä, ottamaan vahvasti kantaa minua askarruttaviin kysymyksiin ja avaamaan asioita itsestäni. Hyppää mukaani tälle jännittävälle matkalle, jossa vallitsee spontaanisuus, positiivisuus, monipuolinen liikunta ja terveet elämäntavat!


Seuraa myös:

Instagram @avatraining
Snapchat @annivall
Facebook www.facebook.com/anni.personaltraining
Tilaa kanavani Youtubessa: avatraining

Ota yhteyttä:
yhteys@avatraining.fi

Kuvat: Tommi Mankki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

© 2019 Anni Vallius . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.