Kakkonen on ykkönen

Hieman päälle viikko sitten minut kruunattiin Fitnessmalli 2017 -kilpailun toiselle sijalle I Love Me -messuilla. Tuntuu uskomattomalta ajatella, että 442 hakijan joukosta juuri minun rahkeeni riittivät sijoittumaan näinkin hienosti. Minulle tämä sijoitus on voitto, en olisi voinut tehdä mitää toisin tai sen enempää, kuin viimeisen puolen vuoden aikana tein. Annoin kaikkeni ja olen erittäin ylpeä itsestäni ja työpanoksestani. Löysin sisimmästäni sellaisia voimavaroja mitä en osannut edes kuvitella minusta löytyvän. Olen myös kasvanut viimeisen puolen vuoden aikana hurjasti ja nyt todella tiedän mitä tarkoittaa tehdä töitä unelmiensa eteen.

Anni Vallius Fitnessmalli 2017 2.sija #kakkonenonykkönen

Kuinka moni voi sanoa tanssineensa Messukeskuksen päälavalla ison live -yleisön edessä ja Ilta-sanomien suorassa lähetyksessä Baby Got Back -biisiä yleisön hurratessa. En voi vieläkään uskoa, mutta MINÄ OLEN.


Olen viimeisen 6kk aikana laittanu itseni likoon koko kansan edessä ja siihen on tarvittu paljon rohkeutta. Lähdin kisan kautta rikkomaan perinteistä ”fitness -muottia” senkin uhalla, että sain brutaalia arvostelua osakseni. Suurin osa palautteesta on kuitenkin ollut aivan ihanaa ja kannustavaa. Saan paljon palautetta siitä, että minä kannustan ja motivoin teitä, mutta myös te siellä ruudun toisella puolella kannustatte minua tsempeillänne jatkamaan omana itsenäni.

Nyt kisan loputtua en halua keskittyä liikaa Fitnessmallin titteliin, vaikka olenkin TODELLA ylpeä siitä. Ensisijaisesti haluan tulla tunnetuksi positiivisen kehonkuvan lähettiläänä, hyvinvointialan yrittäjänä sekä liikunta-alan ammattilaisena.


Kehopositiivisuus yhdistetään usein virheellisesti lihavuuden ihannoimiseen ja tätä käsitystä haluan myös vahvasti muuttaa.

Näistä naisista tuli mulle viimeisen puolen vuoden aikana todella rakkaita ystäviä <3

Seuraa myös:
Instagram @avatraining
Snapchat @annivall
Facebook www.facebook.com/anni.personaltraining
Tilaa kanavani Youtubessa: avatraining

2 Replies to “Kakkonen on ykkönen”

  1. Emmi sanoo:

    Hei, on pakko vaan kertoa että teet uskomattoman hienoa työtä, mua on häirinnyt kun lähes kaikissa kisoissa/mediassa on vain langanlaihoja roolimalleja, ja nuoret naisen alut luulee, et heidän tulis näyttää siltä, ja sit ihmetellään miks on nuorten keskuudessa niin paljon ulkonäköpaineita ja syömishäiriöitä, mut sulla on terve ja uskomattoman hieno kroppa mallina nuorille hyvästä ja terveestä vartalosta! Oot rohkee ja huippu roolimalli! 🙂

  2. anni sanoo:

    Kiitos kiitos kiitos <3 Sun sanat merkitsee mulle tosi paljon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

© 2019 Anni Vallius . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.