Kehittyminen valmentajana

Minulta on paljon urani aikana kysytty, mitä kouluja olen käynyt ja miten olen päätynyt ammattiini.
Liikunta-alalle voi kouluttautua monella eri tavalla. Moni hakee suoraan opiskelemaan ammattikorkeaan tai muuhun vastaavaan kouluun, oma alkuni valmentajana oli kuitenkin hiukan erilainen. Suoraan lukion jälkeen vuonna 2006 kouluttauduin ryhmäliikunta- ja kuntosali -ohjaajaksi. Seuraavien vuosien aikana osallistuin lisäksi usealle erilaiselle liikunta-alan lyhytkurssille, jotka kustansin tekemällä täyspäiväisesti töitä ohjaamalla mm. jumppia. Halusin kuitenkin jatkuvasti kehittyä valmentajana sekä syventää opintojani ja vuonna 2010 minusta tuli Personal Trainer ja viimeisimpänä valmistuin Kisakallion Urheiluopistosta liikuntaneuvojaksi vuonna 2016. Olen kouluttautunut ehkä hieman käänteisessä järjestyksessä, mutta tämä on ollut täysin oikea polku minulle.

Olen näiden vuosien aikana huomannut, että tällä alalla pitää olla pohjaton tiedon jano, koska aina voit oppia jotain uutta. Tänä päivänä, kun töitä on takana 12 vuotta liikunta-alalla ja siitä yli 8 vuotta Personal Trainerina, haluan edelleen kehittyä sekä kouluttautua valmentajana. Paikallaan junnaaminen ei ikinä ole ollut vaihoehtona.

ValmentajanaKaunis Minä -valmentajat Elina & Anni

Pari postausta sitten kerroin, että aloitin pari kuukautta sitten opiskelut Trainer4You Psyykkinen valmentaja -koulutuksessa. Olemme nyt noin puolessa välissä koulutusta ja koen, että minun on helppo käyttää koulutuksesta saatuja uusia oppeja työssäni. On aivan mahtavaa, että olen jo nyt päässyt hyödyntämään psyykkisen valmentajan työkaluja niin työssäni Personal Trainerina, kuin Kaunis Minä -luennoillakin.

Olemme muuten lähdössä pitämään Elinan kanssa Kaunis Minä -valmennuksia syksyllä jopa Karibian merelle asti, niin mieletöntä! Lisää tietoa risteilystä täältä!

ValmentajanaKaunis Minä -valmentajat Elina & Anni

Trainer4You.n sivulla on muuten tietopankki, jonne voit luoda ilmaiset tunnukset ja saat pääsyn kaikkiin materiaaleihin maksutta, mikäli sinäkin olet kiinnostunut kouluttautumaan psyykkiseksi valmentajaksi tai vaikkapa Personal Traineriksi. Liity Trainer4You tietopankkiin tästä!

Lue myös:
Psyykkinen valmentaja

Seuraa somessa / ota yhteyttä:
Instagram @avatraining
Ota yhteyttä: yhteys@avatraining.fi
Klikkaa Facebook sivuilleni tästä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

© 2019 Anni Vallius . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.