Naisen vartalotyypit

Naisen vartalotyypit vaihtelevat paljon ja onkin tärkeää, että jokainen löytää itselleen ja omalle vartalotyypilleen istuvimmat vaatteet. Sen sijaan, että laittaisit ne mukavimmat ja löysimmät vaatteet sieltä kaapista päällesi, pyri korostamaan juuri sinun parhaita puoliasi. Tietysti on tärkeää, että pidät sellaisia vaatteita, joissa tunnet olosi mukavaksi ja kauniiksi, mutta uskalla kuitenkin olla näyttävä, äläkä peittele itseäsi. Ole rohkea ja kokeile myös uusia tyylejä ja erilaisia värejä.

Ota vaikka uusi teema jokaiselle päivälle viikon ajan esim. maanantaina pukeudun hieman juhlallisemmin töihin, tiistaina hemmottelen itseäni ostamalla uuden setin alusvaatteita ja lauantain juhliin laitan jotain mikä korostaa minun parhaita puoliani. Kun pukeudut niin, että sinusta tuntuu hyvältä ja tunnet itsesi kauniiksi, tämä lisää itsevarmuuttasi. Kun sinulla on itsevarmempi olo, kannat myös itseäsi ryhdikkäämmin. Lisäksi itsevarmuus on yksi parhaista asusteista, mitä voit kantaa ja terve itsetunto on sellainen asia, mitä ei voi koskaan olla liikaa. Tiedosta myös se, että kaikki naisen vartalotyypit ovat omalla tavallaan kauniita.

vartalotyypitOlohousut & urheiluliivit: Change

Itse teen paljon töitä kotoa käsin ja tämän vuoksi tykkäänkin panostaa mukavuuden lisäksi laatuun ja siihen miltä vaatteet tuntuvat päällä. Siitäkään ei ole haittaa, että vaatteet näyttävät hyvältä.
Olen todella onnekas, että saan tänä päivänä tehdä yhteistyötä monien huippubrädien kanssa. Yksi edustamistani merkeistä on kuin onkin Change, joka haluaa kunnioittaa jokaisen naisen luontaista kauneutta. Sain testiin tänä keväänä ekaa kertaa Changen oloasuja, jotka menivät suoraan ohituskaistaa kotiasujen ykköseksi.
Ennen kaikkea ihanan pehmeät ja erittäin mukavat Homewear -olohousut tekivät vaikutuksen. Changen oloasuissa kevyt materiaali tuntuu aivan mielettömän ihanalta iholla. Yleisesti muuten pukeudun melko värittömästäi, mutta oloasut sekä treeniasut voivat olla hieman räikeämmän värisiä tai vaikka söpön tyttömäisiä.

Jos et ole vielä tutustunut Changen taivaallisiin oloasuihin ja alusvaatteisiin, suosittelen lämpimästi!
Changen ihania tuotteita pääset kurkkimaan täältä

vartalotyypit*Yhteistyössä Change

Lue myös:
Minun vartaloni
Kurveilla vai ilman?
Fitnessmallin vatsamakkarat

Seuraa somessa / ota yhteyttä:
Instagram @avatraining
Ota yhteyttä: yhteys@avatraining.fi
Klikkaa Facebook sivuilleni tästä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

© 2019 Anni Vallius . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.