Palvelut / Yhteistyö

Minä – Anni Vallius olen 31v, positiivisen kehonkuvan lähettiläs, hyvinvointialan yrittäjä sekä liikunta-alan ammattilainen. Sijoituin vuoden 2017 Fitnessmalli -kilpailussa toiselle sijalle, joka oli itselleni todella upea saavutus.

Koulutukseni

Olen työskennellyt monipuolisesti liikunta- ja hyvinvointialalla vuodesta 2006, personal trainerina vuodesta 2010 ja yrittäjänä vuodesta 2014 alkaen. Olen koulutukseltani liikuntaneuvoja, FISAF personal trainer sekä psyykkinen valmentaja. Olen myös kouluttautunut useilla liikunta-alan kursseilla viimeisen kahdentoista vuoden aikana.

 Näiden lisäksi teen monipuolisesti sosiaalisen median sisällöntuottoa sekä kirjoitan blogia. Olen kova tekemään töitä ja etsin jatkuvasti uusia inspiroivia ihmisiä joiden kanssa tehdä hedelmällistä yhteistyötä.

Sosiaalinen media

Tuotan monipuolisesti sisältöä omissa sosiaalisen median kanavissani (Instagram, Facebook, blogi). Tavoitan omissa somekanavissani kuukausittain satojatuhansia suomalaisia ja suurin seuraajakuntani on hyvinvoinnista kiinnostuneet naiset. Ylläpidän myös muutaman muun yrityksen sosiaalisen median kanavia sekä tuotan niihin sisältöä. Minulta luonnistuvat niin isommat kampanjat, kuin yksittäisistä kuvista koostuvat toimeksiannot. Ota yhteyttä niin sovitaan yksityiskohdista tarkemmin!

Instagram: avatraining
Facebook: www.facebook.com/anni.personaltraining

Seuraajat: 19 600 +
Sukupuoli: 
Naiset 70 % / Miehet 30 %
Ikäryhmä: 25–34 40%, 35–44 26% ja 18-24 18 %
Parhaat sijainnit: Helsinki, Tampere; Turku, Oulu, Vantaa

Personal Training

Valmentajana suosin kokonaisvaltaista elämäntapamuutosta, jossa pää pysyy myös mukana läpi prosessin. Timmikroppa tulee ehdottomasti kivana plussana, mutta mielestäni sitä ei tule hankkia henkisen hyvinvoinnin kustannuksella. Kun mieli ja kroppa kävelevät käsi kädessä, voi saada upeita tuloksia niin sisäisesti, kuin ulkoisestikin. PT.n työ ei siis suinkaan ole minulle vain treeniohjemien tai ruokavalion laatimista, vaan myös paljon suurempi kokonaisuus. Ohjaan myös pareja sekä ryhmiä. Ota rohkeasti yhteyttä ja räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiva paketti.

Luennot ja ryhmäliikunta

Luennoin eri yrityksille ja erilaisissa tapahtumissa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Minut voi tilata luennoimaan aiheista kuten liikunta, ravitsemus, henkinen hyvinvointi / psyykkinen valmennus, itsensä hyväksyminen jne. Kaikki luennot ovat räätälöitävissä juuri asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Ohjaan myös liikuntaa ryhmille esim. yritysten hyvinvointipäivät, polttarit ja muuta tapahtumat. Minulta voit myös kysyä tarjousta ryhmäliikuntaohjauksiin tai luentoihin / tietoiskuihin.

Kehopositiivisuus

Juonnot

Olen luennoinut ja puhunut paljon kehopositiivisuuden puolesta, etenkin vuoden 2017 Fitnesmalli-kilpailussa, jossa sijoituin 2. sijalle. Vailla aitoa, huumorintajuista, lähestyttävää sekä itsevarmaa juontajaa? Minut voi tilata myös erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin juontamaan.