Uimapukukuvan muokkaus – ennen ja jälkeen

Julkaisin toissa lauantaina Instagramissani uimapukukuvan, jota on nyt katsottu viikossa noin 200 000 kertaa. Siis kaksisataatuhatta kertaa, kuulostaa ainakin omaan korvaani melko hurjalta luvulta.

Halusin jakaa tämän postauksen myös teille jotka ette välttämättä ole Instagramin puolella seurailemassa. On todella tärkeää muistaa, että mediassa ja sosiaalisessa mediassa nähnyt kuvat harvoin antavat todellista kuvaa kuvanmuokkausten ansiosta ja niihin ei itseään kannata lähteä vertaamaan.

Alla hieman taustoja ja ajatuksia kuvaparista.

Ennen ja jälkeen 2min muokkauksen
(kuvan löytyy tekstin lopusta)

Kun julkaisin oikean puoleisen uimapukukuvan sosiaalisessa mediassani päätin, että tulen tämän kuvaparin vielä julkaisemaan ja nyt se päivä on koittanut.

Vain kaksi minuuttia, vähän väriä, kontrasteja, reiden silottelua huonoilla muokkaustaidoilla ja avot, kuva on ”julkaisu kelpoinen”. Jos näillä taidoilla saatiin kahdessa minuutissa tällainen muutos, voitte vain kuvitella miten paljon aikaa ja ammattitaitoa käytettään vaikkapa lehtien kansikuvien muokkaamiseen. Kehopositiivisuutta harvoin saavutetaan muotilehtiä tai somea selatessa.

Mielestäni oikeanpuoleisen kuvan muokattu reisi näyttää muoviselta ja epärealistiselta. Koko kuvan henki muuttuu täysin, kun tiedän itse sen olevan muokattu. Vasemman puoleinen kuva näyttää siltä miltä sen kuuluu, se olen minä 100%. Ei mitään muokkauksia tai muutakaan vippaskonsteja.

Kun aikoinani katsoin tätä kuvaa, silmäni kiinnittyivät suoraan reiteeni ja sen selluliittiin (jota muuten on jollain tasolla 80-90% naisista). Nyt voin katsoa kuvaa ja sanoa, että mulla on upeat sääret, kauniit hiukset, onnellisuus huokuu kasvoistani, kannan itseni ryhdikkäästi ja muutenkin olen hyvä juuri sellaisena kuin olen.

Itsensä kunnioittaminen ja tyytyväisyys näkyy myös ulospäin. Joka kerta kun katsoin muokattua kuvaa, voin pahoin ja päätin, että enää en tällaiseen alennu. Vaikka sitten senkin uhalla, että sitä arvostelevaa kommenttiakin tulisi enemmän. Jokainen yksityiskohta vartalossani on osa mun tarinaa ja olen ylpeä siitä.

UimapukukuvanVasemmalla täysin muokkaamaton kuva, oikealla parin minuutin amatöörimuokkaus.

Lue myös:
Normaalinpainoinen – ylipainoinen
Fitnessmallin vatsamakkarat
5 vinkkiä oman kehonkuvan parantamiseen

Seuraa myös:
Instagram @avatraining
Snapchat @annivall
Youtube @avatraining
Facebook www.facebook.com/anni.personaltraining

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

© 2019 Anni Vallius . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.