Vappu ja piknikherkut

Vappu lähestyy ja ilmat alkavat pikkuhiljaa olla muutenkin kohdillaan niin, että pian voikin jo nauttia piknikherkkuja puistossa tai vaikka omalla takapihalla!

Usein ollaan kaverien kanssa järjestetty vappupiknik nyyttärimeiningillä ja jotenkin on aina kauhean tuskan takana ollut keksiä mitä sitä tällä kertaa veisi kaikkien naposteltavaksi. Mulla on ystäväpiirissä toinen toistaan taitavampia kotikokkeja (tai ainakin siltä se tuntuu) ja piknikherkut ovat olleet vuodesta toiseen mitä herkullisimpia. Nolona joudun myöntää, että oma panostukseni on usein ollut siinä, että olen lämmittänyt kotona pasteijoita ja vienyt niiden lisäksi mukanani ehkä jotain makeaa, kuten marjoja.

Täytyy myöntää, että olen hieman laiska tekemään ruokaa. Valmistan kyllä lähes päivittäin jotain kotisapuskaa, mutta en koe ruoanlaittoa kohtaa kovin suurta intohimoa. Tosin yksi syy voi myös olla siinä, että meillä on kotona erittäin pieni keittiö.

RuokavalioYstäväni Ninan loihtima herkullinen salaatti

Tänä vuonna kuitenkin ajattelin yllättää kaikki! Ja vieläpä vuodattamatta tuskan hikeä, sillä nyt on helppo järjestää piknikherkut tilaamalla ne nopeasti ja vaivattomasti paikan päälle Pizza-online.fi äpillä. Ajatuksena on siis tilata koko köörille pizzaa, sushia tai jotain muita herkkuja. Sopii nimittäin enemmän kuin hyvin mun tämän hetkiseen erittäin hektiseen elämäntilanteeseen. Ja mitä itse en vielä vähän aikaa sitten tiennyt oli se, että Pizza-online.fi -palvelusta saa tilattua myös muuta kuin pizzaa! Ruokatarjontaan kuuluu pizzan lisäksi monien muiden keittiöiden ruoat kuten etnisen keittiön valikoima, burgerit, sushi ja vegaaniset vaihtoehdot, joten vain taivas on rajana.

Mitä jos säkin yllättäisit sun kaverit tänä vappuna? Pizza-online.fi äppiin pääset tutustumaan täällä.

Ruokavalio
Pizza-online.fi on Suomen suurin ruoantilauksien välityspalvelu, jonka tavoitteena on koota Suomen ravintolat yhden osoitteen alle.

*yhteistyössä Pizza-online.fi kanssa

Seuraa somessa / ota yhteyttä:
Instagram @avatraining
Ota yhteyttä: yhteys@avatraining.fi
Klikkaa Facebook sivuilleni tästä

One Reply to “Vappu ja piknikherkut”

  1. Aleyna sanoo:

    näyttää herkulliselta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

© 2019 Anni Vallius . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.